Maastopyörän Ketjujen Puhdistus

Tämä koskee erityisesti sähkö- ja hybridipyöriä, joissa on elektronisia komponentteja ja kotelo voimansiirron ympärillä sekä ketju, joka maastopyörän ketjujen puhdistus Object Linking and Embedding niin helposti saatavilla kuin tavallisissa polkupyörissä. F Pyörän puhdistusaine 2L Pullo. Tämä auttaa pidentämään ketjun käyttöikää ja parantamaan sen suorituskykyä. Voit puhdistaa sen kankaalla, joka sisältää jotakin ei-aggressiivista puhdistusainetta. Ketju kuluu nopeammin, kuin hammasrattaat, joten kalliimpien hammasrattaiden säästäminen on taloudellista.

Kuinka polkupyörän ketju puhdistetaan

Paranna ajokokemustasi ja auta samalla planeettaamme. Youtubessa Oz Cycle teki viimeisen päälle ja käytti monia kemikaaleja. Yleisimmät tekniikat ovat tehokkaita, ja sinun on vain päätettävä, mikä toimii parhaiten polkupyörällesi. Poista ylimääräinen rasva ketjun ulkopuolelta kankaalla, mikä estää lian ja pölyn kerääntymisen ketjun pinnalle. Pyörän säännöllinen pesu on tärkeää, jotta maastopyörän ketjujen puhdistus kestää ja palvelee sinua pitkään. Ennen ketjun yhdistämistä puhdista ketjun päiden sisälaakerit.

maastopyörän ketjujen puhdistus

Uuden ketjun huolto

Pyöräillessä ketju altistuu väistämättä kulumiselle. Liuottimissa on se ongelma että ne poistaa sen voiteluaineen sieltä ketjun sisältä. Pesun jälkeen ketjujen ulkonäössä pitäis olla selvä ero aikaisempaan nähden. Ketjuja on helppo öljytä voiteluaineilla, jotka voidaan suihkuttaa ketjuihin tai annostella kätevällä tippanokalla. Ketjun kiertäminen taaksepäin kuljettaa sen pesurin pyörivien harjojen läpi puhdistaa sen hiekasta ja lietteestä, työntäen puhdistusaineen ketjun liikkuviin osiin. Kun se toimii hyvin, et edes huomaa sen olemassaoloa, mutta kun on jotain vialla, huomaat sen suorituskyvyn heikkenemisenä, äänekkyytenä tai jopa ketjun rikkoutumisena. Dynamic Quick ’n Dirty.

design valaisimet tanska

ketjujen puhdistus

Tulee muuten puhdasta. Ketjujen pesua varten on saatavilla myös todella käteviä ketjupesureita, joiden sisään voi laittaa pesuainetta ja pesuri hoitaa homman. Bräkleeniä menee useampi pullo, ennen kuin kuivunut ketjuvoitelu alkaa liukenemaan. Maastopyörän ketjujen puhdistus sanovat, että kiillotusainetta ei Object Linking and Embedding hyvä käyttää pyörän pesussa, ja että se saattaa jopa vahingoittaa pyörää. Liian rasvan muodostumisen välttämiseksi levitä sitä vain kriittisiin paikkoihin, kuten teloihin. Tää on mun mielestä ihan ykköstavaraa, suihkutus ketjuihin ja pyöritystä joku hetki.

Polkupyörän huolto ja korjaus/Ketjujen puhdistus – Wikikirjasto

Hyvin likaiset ketjut ja rattaat kannattaa sutia tärpätillä tai lakkabensiinillä. Harjaa käyttäen kovaharjaista harjaa, kuumaa vettä ja puhdistusainetta — myös vanha hammasharja sopii tähän tarkoitukseen. Ketjua ei saa missään tapauksessa liottaa rasvanpoistoaineessa. Puhtaana pyörä toimii hyvin, ja sillä on mukavampi lähteä liikkeelle. Tämä riittää yleensä poistamaan ketjusta pintalian. Pyyhi koko runko kostutetulla liinalla. Rätin voi kietoa ketjujen ympärille ja pyörittää polkimia, jotta ketju puhdistuu koko matkalta.