Macbook Air Retina 13 2020

Näyttö Selkeä näyttö, puhtailla väreillä Retina-näytöllä kuvista tulee yksityiskohtaisia. Avaa MacBook sormenjäljelläsi. Tehokkaita päivityksiä apeille. Tuote on tilapäisesti loppu Deoksiribonukleiinihappo Nettikaupasta. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. M1 Pro ja M1 Max ovat ensimmäiset ammatti­käyttöön suunnitellut, huiman nopeat Applen omat sirut.

Mac-komponentit

Ja monipuolinen Touch Bar, joka tehostaa työtäsi monin tavoin. Yhteen pienen pieneen siruun on integroitu mm. Ilmainen toimitus. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvan, ostaa apin tai käyttää esimerkiksi suojattuja dokument­teja tai järjestelmäasetuksia. Laitteessa on kirkas Retina-näyttö True Tone -värisäädöllä ja P3-väriavaruudella. Jopa 3,5 kertaa nopeampi prosessori ja 5 kertaa nopeampi näytönohjain. Värit eloisammat kuin koskaan.

macbook air retina 13 2020

Tuotteen kuvat ja videot

Akku kestää pidempään kuin ikinä ennen MacBook Airissa. M1 Pro ja M1 Max ovat ensimmäiset ammatti­käyttöön suunnitellut, huiman nopeat Applen omat sirut. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Käännä koodia huomattavasti lyhyemmässä ajassa. M1-siru Applen M1-järjestelmäsiru SoC sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria.

led cover galaxy s10 plus

Apple MacBook Air 13” () Gt, Kulta | DNA

Kun näppäimistöllä on miellyttävä kirjoittaa ja se tekee vaikka mitä muuta, voi sanoa että se toimii kuin unelma. Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennen­näkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä. Pieneen siruun on integroitu mm. Kauneus ja terveys. Oli kyse miten vaativasta tehtävästä tahansa, MacBook Air tekee sen äänettömästi.

MacBook Air (Retina, 13 tuumaa, ) – Mac-komponentit – Macin lisävarusteet – Apple (FI)

Kaikkien aikojen edistyksellisin Neural Engine mahdollistaa jopa 9 kertaa nopeamman koneoppimisen. Alan johtavat suojaus­ominaisuudet ja luokkansa paras tietoturvallisuus. Pyydä apua Siriltä, vaihda näppäimistön kieltä, vastaa osuvalla emojilla ja etsi dokument­teja Spotlightin avulla. Koko M1-siru on suunniteltu koneoppimista silmällä pitäen. Tämä sopii erin­omaisesti vähäisen viiveen kone­oppimisen tehtäviin, joissa ei edellytetä Neural Enginen valtavaa tehoa. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvan, ostaa apin tai käyttää esimerkiksi suojattuja dokument­teja tai järjestelmäasetuksia.