Macbook Air Usb C Charger

Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. While this power adapter is compatible with any Universal Serial Bus-C—enabled device, Apple recommends pairing it with your INCH MacBook Pro for optimal charging performance. Tekniset tiedot. Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.

Apple 30 W Universal Serial Bus-C-charger, no cable included

Asiakas saa sähköpostitse toimitusvahvistuksen, kun tilaus on lähetetty Tectorilta tai noutoilmoituksen, kun tuote on myymälässä valmiina noudettavaksi. Päivitetty Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Alla olevista kuvista näet kunkin MacBook Airin mukana toimitettavan virtalähdemallin. Tuotteiden hinta ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään.

macbook air usb c charger

Hyödyllistä

Teemme kaiken varmistaaksemme, että tämä sivusto sisältää vain virheetöntä ja oikeaa tietoa. Tämä 2 m pituinen kaapeli, jossa on Universal Serial Bus-C-liittimet kummassakin päässä, on ihanteellinen Universal Serial Bus-C- laitteiden lataamiseen ja synkronointiin sekä datan siirtämiseen niiden välillä. Tämä 2 m pituinen kaapeli, jossa on USB -C-liittimet kummassakin päässä, on ihanteellinen Universal Serial Bus -C- laitteiden lataamiseen ja synkronointiin sekä datan siirtämiseen niiden välillä. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse myyjän ja asiakkaan välillä. Oliko tästä hyötyä? Ilmoita kun saatavilla. Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus.

lol surprise en target

Virta ja kaapelit – Macin lisävarusteet – Apple (FI)

Ostoskori löytyy sivuston oikeasta yläreunasta. Valittuna: sis. Mikäli asiakas huomaa vahingoittuneen pakkauksen, siitä on ilmoitettava välittömästi tavaran toimittajalle ja tehtävä vahinkoilmoitus Tectoriin. Saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista tai noutopisteestä. Yhteydenotot koskien virheellisiä toimituksia, peruutuksia, vaihtoja ja palautuksia: yhteydenottolomakekauppa tector. Hyväksyn toimitus- palauttaminen- ja peruutusehdot.

APPLE 96W Universal Serial Bus-C Power Adapter Macbook Air, Macbook Pro ” | Ilona IT

Sivustollamme olevan materiaalin jäljentäminen ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa. Pakollinen kenttä. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Alla olevista kuvista näet kunkin MacBook Airin mukana toimitettavan virtalähdemallin. Lisätty vertailuun Vertaile tuotteita Max products in category reached Vertaile tuotteita Lisää vertailuun.