Macbook Näppäimistön Puhdistus

Mikä on EPS-tiedosto? Kuinka saada Apple Store Education -alennus 22 helmikuun, Viesti Kirjoittaja eskofot » 3. Viesti Kirjoittaja eskofot » 4. Älä koskaan suihkuta puhdistusainetta suoraan näyttöön. IPhone ja iPod. Auttaa avaamaan sovelluksia ja kansioita Macissa Macit.

Mac-näppäimistön ja hiiren puhdistaminen

Sitä paitsi vaikka elektroniikkalaitteista ottaisikin virrat pois, jää laitteeseen monenlaisia jännite-eroja, jotka sitten purkautuvat veden tai vaikkapa staattisten sähkönpurkausten avulla. Turvallisin vaihtoehto on puhdistaa se ammattimaisesti. By admin. Et halua painostaa liikaa kuitenkin. Säännöllinen MacBook-puhdistus voi auttaa kannettavaa tietokonettasi macbook näppäimistön puhdistus hyvältä, mutta myös toimimaan parhaimmillaan.

macbook näppäimistön puhdistus

Alike posts

Älä käännä paineilmasprayta ylösalaisin, kun puhallat ilmaa. Magic-hiiri Jos sinulla on Apple Magic-hiiri , puhdistus on huomattavasti yksinkertaisempaa. Lataa lisää. Apple-käyttäjät ry. Share on Facebook Share on Twitter.

juomapullo camelbak

Täydellinen ratkaisu kuinka jotta puhdistaa sinun MacBook Pro/iMac

Ensimmäinen askel on sulkea kannettavan ja irrota virtalähde. Se saattaa patinoitua ja muuttaa väriä käyttäjän ihosta erittyvän öljyn ja suoran auringonvalon vaikutuksesta, mikä korostaa luonnollista ilmettä entisestään. Siitä päivästä eteenpäin, pieniä hiukkasia, pölyä ja likaa ovat rakentaneet näitä usein käytettyjä oheislaitteita. En macbook näppäimistön puhdistus uudestaan. Monet lähteet ehdottavat, että näppäimistö tulvataan puhtaalla vedellä, toivottaessa hapotasoja laimentamalla ja antamalla näppäimistön kuivua 24 tunnin ajan nähdäksesi, toimiiko se edelleen. Kannattaa katsoa videolta miten näppäimen hattu asetetaan takaisin niin saa vähän vinkkiä irroittamiseen, jos se ei tahdo onnistua.

Apple-näppäimistön puhdistaminen

Et halua käyttää mitään nestettä tästä menettelystä. Käytä haaleaa vettä ja astiasaippuaa. Puhdistus sisällä earphone nostaa väkivivulla, olisi samaa menettelyä kuin puhdistukseen USB-porttia. Pölyhiukkasia, jos niitä on, poistaa paineilmalla. Sammuta Mac ja irrota virtalähde. Ei toiminut ennen eikä jälkeen.